Stav objednávky
Informace
Zákaznická linka
+ 420 272 071 395

CEWE FOTOKNIHA jako kronika roku 2020

Jaký byl rok 2020? Rozhodně byl jiný než kterýkoli před tím. Už jen proto, že jsme se nemohli tak často vídat s rodinou a přáteli. Každé opravdové setkání bylo o to emotivnější, všech společných chvilek si mnohem více vážíme.

Vyprávějte svůj příběh roku 2020 v CEWE FOTOKNIZE z vlastních fotografií – naplňte knihu nejlepšími okamžiky předchozího roku a vaše vzpomínky nikdy nevyblednou. Navíc budete mít své blízké vždy u sebe na stránkách fotoknihy.

CEWE FOTOKNIHA jako kronika roku 2020

Než začnete s tvorbou vlastní kroniky, chtěli bychom vás inspirovat skutečným příběhem našich zákazníků. Pro Ivetu a Honzu je sestavování fotoknih velice důležité, protože jejich kroniky po nich jednou zůstanou dětem a jejich vnoučatům a budou navždy dokumentovat šťastný život jejich rodiny.

Každý rok tvoříme CEWE FOTOKNIHU, už jich máme 7.

říká Iveta - zákaznice CEWE

Podívejte se sami, jak velkou roli hraje CEWE FOTOKNIHA v rodině Štyndlových

Nejoblíbenější formáty CEWE FOTOKNIHY

Jak na kroniku celého roku z vašich fotografií?

Nejprve si dejte dohromady fotky, které zaručeně chcete mít ve fotoknize. Všechny důležité zážitky, na které nechcete zapomenout. Velice praktické je, vytvořit si hromadnou složku a rozdělit si fotky do jednotlivých měsíců nebo na čtyři roční období. Když zvládnete tento těžký úkol, vybrat to nejlepší za poslední rok, tak máte vlastně už skoro vyhráno, protože sestavení fotoknihy pak bude hračka.

Druhým krokem je stažení programu CEWE fotosvět, který najdete na našich stránkách zdarma. Překvapí vás, co vše dokážete v programu klidně i s jednou fotkou. Najdete v něm spoustu krásných šablon a chytrého asistenta, který dokáže sestavit fotoknihu za vás a stačí mu na to jen pár minut.

Připravené šablony v našem programu
Připravené šablony v našem programu

V programu si nejprve zvolíte formáty. Pro kroniky roku jsou vhodnější větší formáty fotoknih - XL, nebo u našich zákazníků velmi oblíbený klasický formát A4. Svými praktickými rozměry se totiž vejdou do každé knihovny. Po formátu, zvolíte typ papíru a vazbu a můžete tvořit. Nebojte se, spoustu věcí, pro které se na začátku rozhodnete, lze měnit i v průběhu sestavování fotoknihy.

CEWE FOTOKNIHA jako kronika roku 2020

No a teď hurá na samotnou tvorbu vlastní fotokroniky. Pod tlačítkem „Styly“ nebo „Rozvržení knihy“ v levé navigační liště editoru nejdete krásné hotové šablony pro kroniky, takže si stačí jen vybrat tu nejhezčí. Některé jsou už rovnou doplněné o elegantní a lesklé povrchové efekty.

Šablona se zlatým povrchovým efektem na vazbě
Šablona se zlatým povrchovým efektem na vazbě

Pokud šablony nenajdete přímo v programu, stačí kliknout na modrou šipečku dole a stáhnout si je. Šablonu nebo vybrané rozvržení pak jednoduše přetáhněte levým tlačítkem myši přímo na knihu. No a teď už zbývá jen vložit vaše fotky. Vše pak můžete doladit tematickými kliparty nebo do fotoknihy vložit vlastní texty. Tak směle do toho!

Náš TIP: Stačí vytvořit jednu krásnou kroniku a můžete mít krásný osobní dárek pro celou rodinu. Každou babičku a dědečka dojmete k slzám, to nám věřte. Navíc získáte množstevní slevu už od 2 ks.

A pokud chcete ještě další dávku inspirace, přihlaste se na náš online webinář, kde vás naučíme, jak sestavovat fotoknihy jako profesionál, nebo shlédněte naše videonávody. Vše je zdarma a z pohodlí vašeho domova. Stačí si vybrat téma a přihlásit se na konkrétní termín. Během webináře se můžete v chatu ptát přesně na to, co vás nejvíce zajímá.

NÁVOD: Krásná kronika za 3, 2, 1...

Stáhněte si program

Stáhněte si program CEWE fotosvět

Náš program v plné verzi plný šablon stáhnete na webu zcela zdarma.

Sestavíte v něm nejen CEWE FOTOKNIHU ale i spoustu dalších fotodárků.

Průvodce vás jednoduše provede celou instalací.

Další krok
Klikněte na CEWE FOTOKNIHU

Klikněte na CEWE FOTOKNIHU

Po instalaci a spuštění programu klikněte nahoře v hlavním menu na produkt CEWE FOTOKNIHA a otevře se před vámi nabídka všech 9 formátů:

  • malá nebo mini
  • kompakt panorama
  • čtvercová
  • velká A4 i panorama
  • XL
  • XXL i panorama
Další krok
Vyberte si formát, typ papíru a vazbu

Vyberte si jakýkoliv formát, typ papíru a vazbu

Po výběru toho správného formátu následuje výběr papíru:

  • papír vhodný pro digitální tisk - mat, vysoký lesk, premium mat
  • fotopapír - mat, lesk, premium mat

TIP: Vyberte si tvrdou vazbu, na kterou lze umístit povrchové efekty

Další krok
Začněte tvořit

Klikněte na tlačítko "Začít s úpravami"

Po kliknutí na zmíněné tlačítko vám vyskočí tabulka s mnoha připravenými designovými šablonami. Stačí si jen vybrat tu, která se vám líbí nejvíc.

Některé šablony jsou navržené už včetně zlatého, stříbrného, rose gold efektu nebo s parciálním lakem.

Další krok
Šablonu potvrďte tlačítkem

Šablonu potvrďte tlačítkem "Použít výběr"

Po stisknutí tlačítka se před vámi otevře nový moderní editor. Všechny strany knihy jsou poskládané podle vybrané šablony.

Teď už chybí jen vaše fotografie, které můžete jednoduše doplnit vlastními texty nebo vybranými kliparty.

Co v programu nenajdete, můžete si přímo stáhnout z naší databáze.

Stáhnout program

CEWE akademie

Pomůžeme vám začít s návrhem fotoknihy