Stav objednávky
Informace
Zákaznická linka
+ 420 272 071 395
Dvě ruce listují v otevřené CEWE FOTOKNIZE. Obsahuje několik rodinných fotografií a nápisy "Love" a "Home". Fotokniha leží na šedé pohovce. Vlevo je stolek s čajovými svíčkami a rostlinou.

Kreativní tip

Vaše kronika roku 2022: rok krásných vzpomínek

Naše nová šablona knihy s názvem "Okamžiky" vám nabízí předpřipravenou kroniku - vyplňte stránku po stránce svými nejkrásnějšími zážitky z roku 2022.

Uplynulo dvanáct měsíců. Dvanáct měsíců plných nezapomenutelných okamžiků, které byly tak výjimečné hlavně proto, že jste je prožili společně se svými nejbližšími. Vytvořte z těchto nádherných vzpomínek příběh, kterého se můžete dotknout: Použijte naši šablonu s názvem "Okamžiky" a vytvořte si jedinečnou CEWE FOTOKNIHU, ve které si budete moci znovu a znovu prohlížet své nejzajímavější okamžiky z roku 2022.

Vytvořte si vlastní CEWE FOTOKNIHU

Takto si navrhnete svou osobní kroniku

Chcete-li navrhnout CEWE FOTOKNIHU, můžete si stáhnout náš objednací program do počítače nebo použít online editor přímo na našich webových stránkách. Po výběru formátu, vazby, papíru a povrchové úpravy fotoknihy vám editor nabídne naše šablony knih. Najdete zde také design "Okamžiky".

Naplňte stránky (svým) životem

Díky šabloně knihy "Okamžiky" jsou všechny stránky vaší fotoknihy již předpřipravené. Stačí, když do políček vložíte své oblíbené momenty. Chcete-li to provést, klikněte na "Moje zařízení" a importujte odpovídající fotografie z počítače. Tip: Motivy, které chcete v ročence zobrazit, si předem roztřiďte do speciálně vytvořené složky. Tímto způsobem můžete znovu přímo vyhledat svůj výběr a dosáhnout krásného výsledku ještě rychleji.

Přizpůsobte si svou fotoknihu

Každou stránku si můžete přizpůsobit podle svých představ. Pokud například kliknete na klipart, můžete změnit jeho velikost pomocí rohových bodů. Poklepáním na klipart získáte přístup k paletě barev. Tam si můžete vybrat barvu, která se nejlépe hodí k vašim motivům - vaše ročenka je přece stejně jedinečná jako váš společný rok 2022.

Na šedé pohovce leží CEWE FOTOKNIHA. Na obálce je fotografie rodiny a nápis "Okamžiky". Vlevo je stolek s čajovými svíčkami a rostlinou.

Navrhněte všechny stránky samostatně

Poté, co jste se rozhodli pro formát a příslušnou vazbu, můžete si vybrat šablonu knihy v editoru. V našem příkladu jsme vybrali formát XL s tvrdou vazbou a také šablonu knihy "Okamžiky". Na tvrdou vazbu totiž můžete přidat i speciální povrchové efekty.

Na šedé pohovce leží otevřená CEWE FOTOKNIHA. Obsahuje několik fotografií rodiny a slovo "Spring". Vlevo je stolek s čajovými svíčkami a rostlinou.

S ročním obdobím

Šablona knihy je rozdělena na jaro, léto, podzim a zimu a odráží tak roční období. Můžete si tak chronologicky prohlížet své nejkrásnější okamžiky a vzpomínky. I zde máte možnost přizpůsobit si design podle svých představ a přidat například kliparty a textová pole.

Na šedé pohovce leží otevřená CEWE FOTOKNIHA. Obsahuje několik fotografií rodiny a slovo "Summer". Vlevo je stolek s čajovými svíčkami a rostlinou.

Barevně sladěné motivy

Namísto vyplňování všech políček fotografiemi můžete alternativně vložit barevné kliparty, které podtrhnou roční období. Za tímto účelem vyberte černobílý obdélník v oblasti klipartů v kategorii "Tvary" a přetáhněte jej na požadované místo ve fotoknize. Kliknutím na klipart změníte jeho barvu pomocí nabídky barev.

Na šedé pohovce leží otevřená CEWE FOTOKNIHA. Obsahuje několik fotografií rodiny a slovo "Autumn". Vlevo je stolek s čajovými svíčkami a rostlinou.

Barevně sladit motivy

Dvojstránky ve vaší fotoknize vypadají obzvlášť harmonicky, pokud jsou fotografie podobně barevné. Dvojklikem na motiv otevřete program CEWE prezentace. Pokud navrhujete přímo na našich webových stránkách v online editoru, otevřou se možnosti fotografií. Oběma způsoby můžete fotografie přímo upravovat a například přidat barevný filtr.

Na šedé pohovce leží otevřená CEWE FOTOKNIHA. Obsahuje několik fotografií rodiny a slovo "Winter". Vlevo je stolek s čajovými svíčkami a rostlinou.

Změna perspektivy

Použijte pro svou ročenku motivy, které odrážejí okamžiky vaší radosti, a kombinujte portrétní snímky s širokoúhlými fotografiemi, abyste ukázali různé perspektivy. Pokud se vám zdá místo pro fotografie příliš velké nebo malé, můžete motiv přesunout nebo změnit jeho formát. Vše lze provést pomocí bodů po stranách a v rozích.

Pohodlně a online: Snadno a rychle k hotové kronice

Když navrhnete svou fotoknihu v online editoru na našich webových stránkách, můžete svůj projekt uložit a pokračovat v úpravách jindy - a z jiného zařízení. K tomu nepotřebujete do počítače instalovat žádný program a můžete použít všechny naše šablony knih a prvky designu.

Žena ve světlém oblečení sedí s notebookem na světle šedé pohovce. Před ní stojí stolek s kytkou a svíčkami. Na notebooku vidíte online editor se dvěma obrázky rodiny.
Kroniku si můžete snadno a pohodlně navrhnout na webových stránkách.

Doufáme, že vás shromažďování nejlepších okamžiků roku a vytváření osobní ročenky 2022 doslova pohltí.

Váš tým CEWE

Objednat si CEWE FOTOKNIHU je tak jednoduché

Ať už v programu, prostřednictvím aplikace nebo pohodlně online: Vyberte si z různých možností objednání!